Полезная статья

13 фев

Зносостійкі промислові ворота з гарантією.

Промислові ворота

Компанія Ryterna легко приймає важкі рішення. Автомийкам, цехам та підприємствам різного призначення ми пропонуємо надійні промислові ворота. Від побутових моделей вони відрізняються посиленою конструкцією й витривалістю. Між датою здачі в експлуатацію та днем сервісного обслуговування минає 100 000 циклів безперебійної роботи. Наші продукти гарантовано витримають вплив агресивної хімії, вологи, механічних ударів.

Єдина можлива причина несправності – природний знос конструкції. В такому випадку ми замінюємо механізми, перевіряємо конструкцію та знову здаємо промислові ворота в експлуатацію. Звертайтесь до перевіреного литовського виробника, щоб отримати продукт вищої якості з гарантією. Запитайте у нашого менеджера, скільки коштують промислові ворота, які зможуть забезпечити комфорт працівників та ергономічний в’їзд на територію вашого підприємства. Консультація та розрахунок вартості – це безкоштовні послуги.

Типи воріт

Ми пропонуємо надійні конструкції, які відповідають суворим потребам сучасних українських підприємств.

Варіанти промислових воріт:

  • Секційні – надійні продукти, які ми рекомендуємо у 90% випадків для облаштування складів та інших промислових приміщень. Вони займають мало місця та гарантують відмінний теплозахист. Коли промислові ворота відкриті, полотно розташоване під стелею. Секційною системою зручно управляти вручну чи в автоматичному режимі.
  • Відкатні – промислові ворота, що перекривають широкі отвори та облаштовують ангари. Бувають підвісними або консольними. Обидві моделі передбачають одне чи два полотна, що рухаються в сторону.
  • Розпашні – справжня класика, яка передбачає дві створки. Немає жодних обмежень по ширині отвору, габаритам транспорту та варіантам дизайну. Залиште простір для відкриття створок. Не зупиняйте автомобіль впритул до воріт.

Ryterna знає, як уберегти працівників та техніку від вологи або інших неприємних впливів. Обирайте продукти з неповторним дизайном та гарантією виробника!

Варіанти зашивки

Промислові ворота Ryterna – це продуманий до дрібниць продукт, який є досконалим зсередини і ззовні. Є два варіанти зашивки полотна: сендвіч-панелі та панорамні секції. Розглянемо детально кожен із них.

Сендвіч-панель – це спеціальний тришаровий матеріал нашої розробки, який гарантує теплозахист, герметичність та досконалий зовнішній вигляд. Він є стійким до агресивної хімії, перепаду температур та впливу вологи. Для додаткового захисту від корозії ми покриваємо матеріал спеціальною порошковою фарбою. Можлива зміна кольору сендвіч-панелей з одної чи двох сторін та покриття деталей.

Переваги сендвіч-панелей:

  • витривалість, нетоксичність та негорючість;
  • відповідність високим європейським стандартам;
  • здатність витримувати сильний механічний вплив;
  • стабільна геометрія та ефектний зовнішній вигляд;
  • немає ризику утворення щілин та проникнення вологи.

Ми виготовляємо промислові ворота з сендвіч-панелей різного типу. Вони можуть мати макро- чи мікрополоси, нагадувати плитку шоколаду чи відрізнятись ефектною глянцевою поверхнею.

Панорамна секція – варіант часткової чи повної зашивки полотна, який передбачає доступ сонячного світла в приміщення. Промислові ворота з подвійним пластиковим склопакетом можуть виконувати функцію вітрини. Панорамна секція передбачає внутрішній та зовнішній захист скла.

Переваги панорамних секцій:

  • сонячне світло проникає в приміщення;
  • ефектний зовнішній вигляд полотна;
  • волога та протяг не потрапляють всередину.

Панорамні секції можна поєднувати з сендвіч-панелями чи використовувати в ролі єдиного варіанту зашивки полотна. Ви обираєте промислові ворота та встановлюєте власні правила!

Чекаємо у гості

Рітерна піднімає шпаринку та дозволяє заглянути на виробництво. Для своїх клієнтів ми відкрили великий шоу-рум в столиці, де кожен власник підприємства, автомийки та іншого об’єкту малого бізнесу може підібрати оптимальні промислові ворота вищої якості. Наш офіс працює з понеділка по п’ятницю. Чекаємо по вул. Паїсія Кайсарова, 7.

Асортимент продукції у шоу-румі:

  • комплекти запасних деталей;
  • приклади готових воріт;
  • приводи автоматики;
  • палітри сендвіч-панелей;
  • аксесуари для автоматики;
  • інші важливі деталі.

Для отримання детальної інформації про продукти Ryterna скористайтесь багатоканальним телефоном: 0 (800) 30-55-40. Всі дзвінки є безкоштовними для вас! Ми відповідаємо на звернення з 9:00 до 18:00.

Щоб запропонувати власний дизайн, отримати розрахунок вартості кількох проектів та запитати про акцію напишіть нашому менеджеру електронного листа. Гарантуємо ґрунтовну та оперативну відповідь. Чекаємо на ваші листи на ryterna@ryterna.ua.

Поделитесь этим материалом с друзьями!