Полезная статья

16 янв

Якісні ворота від перевіреного виробника Рітерна в Україні.

Секційні гаражні ворота Ryterna в Україні

Різноманіття – це головна особливість вітчизняного ринку у будь-якій сфері. Рітерна слідкує за тенденціями та випереджує їх. Клієнтам в Україні литовський виробник пропонує гаражні ворота з горизонтальним або вертикальним відкриванням. Вони можуть мати стандартне чи індивідуальне оформлення. Секційні гаражні ворота Ryterna в Україні є знаком якості. Вони забезпечують теплозахист приміщення, гарантують відсутність ризику НС та перешкоджають зловмисникам. Купуйте надійний продукт від перевіреного виробника!

Чому Ryterna?

  • 19 років успішної роботи в Україні;
  • широкий асортимент запчастин;
  • використання фірмових панелей;
  • можливе виготовлення воріт за 3 дні;
  • офіційна заводська гарантія від Рітерна;
  • можлива установка різних аксесуарів;
  • доставка, монтаж, обслуговування воріт.

Рітерна може виготовити полотно з тисненням під дерево або штукатурку. Готовий продукт виглядає по-особливому навіть без аксесуарів. Якщо є необхідність забезпечити доступ хатнього улюбленця, зробити приміщення світлим чи створити щось унікальне, секційні гаражні ворота Ryterna в Україні можна доповнити додатковими елементами за бажанням: лазами, віконцями, прозорими вставками чи аплікаціями. Ця послуга не безкоштовна, але вона дозволяє створити унікальний продукт із мінімальними змінами в початкову конструкцію.

R40 чи TL

Гараж – це місце, де автомобіль, скутер та інший транспортний засіб відчуває себе у безпеці. Моделі R40 та TL стануть на заваді холоду, вологі або морозу. Вони забезпечать вас комфортом, а автомобіль – бажаними умовами зберігання.

Відмінності продуктів Рітерна:

  • R40 – побутові секційні ворота з пружинами розтягування. Мають мінімальні вимоги до монтажного простору. Передбачають безпечну експлуатацію до 25 000 циклів перед першим серйозним технічним оглядом. Гарантують безперебійну роботу у будь-якій ситуації.
  • TL – ворота, які можна використовувати для облаштування промислового гаража. Мають торсійні пружини. Передбачають роботу в інтенсивних умовах. Передбачають «інтелектуальний» контроль якості та спеціальний захист від защемлення пальців користувача.

Секційні гаражні ворота Ryterna в Україні бувають і горизонтальними. Унікальна модель SSD без системи балансування гарантує комфортну роботу в побутових умовах.

Додаткові послуги Рітерна

Литовський виробник бере на себе відповідальність за якість та надійність продукції. Секційні гаражні ворота Ryterna в Україні мають офіційну заводську гарантію на рік, але працюють без збоїв у 15 разів довше. Цим вони завдячують якісній оцинкованій фурнітурі, автоматизованому виробництву та ідеальному узгодженню кожного елементу.

Як відповідальний виробник, компанія Рітерна бере на себе доставку, установку та обслуговування готових продуктів. Для цього вона має команду спеціалістів вищого профілю.

Додаткові послуги Ryterna:

  • розробка індивідуального дизайну;
  • візуалізація майбутніх гаражних воріт;
  • сервісне обслуговування по договору.

Рітерна надає гарантію на все: ворота, монтажні послуги та запчастини. Цим бренд підтверджує високу якість власної продукції. Всі секційні гаражні ворота Ryterna в Україні відповідають європейським нормам безпеки. Ризики защемлення пальців, обриву полотна чи розтягування пружин виключені.

Замовляйте якісні ворота в Києві з безкоштовною доставкою по Україні. В середньому, професійна установка конструкції займає не більше 4 годин. Додатково майстри Ryterna підготують нішу під установку електропривода та налаштують автоматику для комфортного дистанційного відкривання воріт.

Знайомство з продукцією

Ви багато чули про ворота Рітерна, але ні разу їх не бачили? Пора це виправляти! Литовський виробник запрошує в гості до власного шоу-руму в Києві. В офісі по вул. Паїсія Кайсарова, 7 на весь чекає весь асортимент панелей, стандартний та антикорозійний пакети фурнітури, а також великий вибір запчастин та готові продукти. Обирайте секційні гаражні ворота Ryterna в Україні та купуйте без націнки.

Можливості виробника:

  • 3 види тиснення полотна;
  • 7 варіантів панелей;
  • 200 кольорів фарби;
  • індивідуальні розміри;
  • гарантія на 12 місяців.

Завітайте до офісу Рітерна чи подивіться фотографії реальних об’єктів у спеціальному онлайн-каталозі виробника. Там можна знайти натхнення на створення дизайну або знайти оптимальний варіант для власного гаража. Щоб отримати розрахунок вартості та дізнатись більше про виробничі можливості литовського бренду в Україні, напишіть менеджеру компанії на офіційну пошту ryterna@ryterna.ua, залиште питання у формі онлайн-зв’язку чи скористайтесь нашим багатоканальним телефоном: 0 (800) 30-55-40. Ми чекаємо на вас!

Поделитесь этим материалом с друзьями!