Полезная статья

20 мар

Литовські секційні ворота в Україні.

Секційні ворота в Україні

Ваш автомобіль заслуговує найкращого. Саме тому ми вже 19 років виготовляємо секційні ворота в Україні. Кожен продукт має захист від обриву тросів, обвалу полотна та защемлення пальців користувача. Цього вимагають європейські стандарти безпеки, а ми їх дотримуємось. У стандартний комплект входять кріплення та пружини, які розраховані на 25 000 циклів роботи. Для промислових об’єктів ми виготовляємо інші секційні ворота в Україні. У них посилена конструкція та покращений захист від механічних ударів. Промислові секційні ворота обладнані пружинами, які розраховані на 100 000 циклів роботи.

7 аргументів на користь продукції Рітерна:

  • плавний безшумний рух полотна;
  • природна вентиляція приміщення;
  • відмінна стійкість до корозії;
  • зашивка полотна фірмовими панелями;
  • досконалий тришаровий матеріал;
  • антикорозійне покриття полотна;
  • ефективна тепло- та шумоізоляція.

Наші секційні ворота в Україні мають конкурентів, але мало кому вдається пропонувати якісну продукцію за доступною ціною. Ми створюємо неповторний дизайн-проект для кожного користувача, щоб відійти від стандартного оформлення та врахувати потреби клієнта. Наші секційні ворота в Україні здатні захистити авто від викрадення, зберегти тепло в гаражі, облаштувати приватну майстерню та навіть забезпечити зручний в’їзд у двір. До них ми пропонуємо високоякісну італійську автоматику. Щоб отримати прорахунок вартості та персональний дизайн-проект, зверніться до нашого менеджера за телефоном, вказаним у розділі «Контакти».

Призначення секційних воріт

Якщо ви ставите перед нами чіткі задачі, ми пропонуємо ефективні рішення. В асортименті Рітерна є три моделі секційних воріт побутового призначення. Дві конструкції (R40, TL) передбачають вертикальне відкривання полотна та максимальне збереження вільного простору в приміщенні. Між сендвіч-панелями не утворюються щілини. Ще одна модель передбачає горизонтальне відкривання. Ворота SSD – це відкатна система, яку виготовляють із секцій, що скріплені петлями. У неї немає системи балансування полотна.

Призначення секційних воріт:

  • для опалювальних приміщень – допомагають утримувати тепло у приватному гаражі чи майстерні;
  • монтаж у регіонах з помірним кліматом – кріплення витримують різкі температурні перепади та сезонні опади;
  • для приміщень з підвищеною вологістю – воротам з антикорозійним пакетом фурнітури не страшний постійний вплив води та агресивної хімії;
  • побутові та промислові гаражі – наші продукти здатні забезпечувати оптимальний теплозахист та відмінну герметичність;
  • облаштування в’їзду у двір – секційні ворота під полікарбонатним навісом можна використовувати не тільки у приміщеннях.

Ми пропонуємо великий вибір додаткових опцій. Наші секційні ворота в Україні відрізняються трьома фактурами полотна – «дерево», «гладка поверхня», та «штукатурка». Додатково кожну конструкцію можна обладнати хвірткою, вентиляційними решітками, віконцями, аплікаціями та лазом для хатнього улюбленця.

Аксесуари для полотна

Сучасні секційні ворота в Україні передбачають плавне та дистанційне відкривання. Ми пропонуємо великий асортимент електроприводів управління та аксесуарів до них. Фотоелементи реагують на перешкоди. Сигнальні лампи сповіщають про рух полотна. Брелки управління гарантують комфортне відкривання та закривання полотна на відстані.

Окрім додаткових опцій до конструкції, ми пропонуємо аксесуари для полотна. Вікна зменшують споживання електроенергії та надають доступ сонячного світла. Хвіртка з високим чи низьким порогом забезпечує зручний прохід пішохода. Аплікація на полотні виконує декоративну функцію. Вона допомагає вашим секційним воротам виділитись з-поміж інших.

Обирайте власний набір аксесуарів до конструкції та полотна. З компанією Ryterna ваші секційні ворота в Україні набувають нових значень та можливостей. Наші менеджери чекають ваших пропозицій за телефоном чи онлайн.

Приходьте в шоу-рум

Виставковий зал Рітерна працює круглий рік. Він відкритий для клієнтів, які хочуть ближче побачити наші секційні ворота в Україні, обрати продукт за власним смаком, запропонувати інноваційний дизайн чи домовитись про професійний монтаж. Записуйте адресу: вул. Паїсія Кайсарова, 7. Наш шоу-рум відкритий в Києві з понеділка по п’ятницю. Графік роботи у святкові дні запитуйте у менеджера телефоном.

Переваги Рітерна:

  • власне виробництво;
  • індивідуальний дизайн;
  • великий вибір автоматики;
  • професійний монтаж;
  • якісне сервісне обслуговування.

Окрім роботи власного постійного шоу-руму, Ryterna бере участь у різних профільних заходах. Виставки допомагають нам знайомитись з клієнтами, черпати натхнення для створення нових варіантів дизайну та слідкувати за тенденціями ринку.

Поделитесь этим материалом с друзьями!