Полезная статья

19 фев

Купуйте якісні гаражні ворота в Україні з доставкою.

Де купити гаражні ворота в Україні?

Ваш автомобіль заслуговує найкращого. Якщо ви шукаєте, де купити гаражні ворота в Україні, то ще не знайомі з шоу-румом та онлайн-каталогом продукції Рітерна. Литовський бренд з 2000 року має повноцінну виробничу лінію в Києві. Ми виконуємо всі забаганки та створюємо неповторні гаражні ворота за 3-14 днів. Додаткові послуги Ryterna – транспортування готового продукту та професійна установка на об’єкті.

Більшість наших клієнтів зацікавлена секційними воротами, однак, ми також пропонуємо розпашні та відкатні системи для облаштування приватного гаража. Дизайн буває стандартним або індивідуальним.

Пропонуйте власний ескіз, надихайтесь вдалими проектами, довіряйте нашим спеціалістам. Який би варіант не обрали, готовий результат вам сподобається. Запитайте у менеджера телефоном, де купити гаражні ворота в Україні за індивідуальними розмірами.

Різноманіття

Компанія Рітерна пропонує клієнтам три моделі секційних воріт побутового призначення. Для виготовлення направляючих та фурнітури ми використовуємо сталь товщиною 1,5 мм. Оцинковане покриття гарантує захист від корозії та впливів атмосферних опадів. Для зашивки полотна секційних воріт використовуємо фірмові панелі Рітерна. Тришаровий матеріал товщиною 40 мм стає надійним бар’єром на шляху вологи або протягів.

Моделі секційних воріт для гаража:

  • R40 – витривала модель з пружинами розтягнення. Гарантує відповідність європейським нормам безпеки. Забезпечує безперебійну експлуатацію на 25 000 циклів. Продукт відповідає європейському стандарту EN-12604.
  • TL – промислове рішення для побутового використання. Модель оснащена витривалими торсійними пружинами для балансування полотна. Проста та безпечна експлуатація передбачена на 25 000 циклів.
  • SSD – інноваційна модель секційних воріт без системи балансування. На відміну від попередніх двох варіантів, передбачає просте горизонтальне відкривання. Має багато схожого з відкатними воротами.

Компанія Ryterna враховує потреби клієнта та розміри гаражного отвору, щоб запропонувати кращий варіант у конкретному випадку. Професійним порадам наших менеджерів ви можете довіряти. Вони розказують, де купити гаражні ворота в Україні та скільки чекати на доставку.

Склад комплекту

Побутові гаражні ворота від Рітерна – це готовий до установки та експлуатації продукт. Комплект передбачає полотно з заглушками, ущільнювачами, направляючими та фурнітурою. При необхідності, ми пропонуємо додаткові аксесуари для вашого комфорту.

Склад комплекту:

  • оцинковані центральні та бічні петлі;
  • верхні та нижні кронштейни для монтажу;
  • спеціальні заглушки для панелей;
  • фальш панель з ущільнювачем;
  • регульовані кронштейни для кріплення направляючих;
  • П-подібний верхній профіль.

Додатково ми можемо включити в комплект витривалу автоматику, яка забезпечить просте відкривання та закривання в’їзду в дистанційному режимі. Якщо ви встановлюєте електропривод, гаражні ворота працюють по команді з пульта ДУ. Процес відкривання в’їзду займає до 12 секунд. Запитайте у нашого менеджера, де купити гаражні ворота в Україні та які додаткові аксесуари для продуктів є на складі.

Індивідуальний дизайн з вибором в шоу-румі

Стандартна комплектація секційних воріт передбачає полотно з сендвіч-панелей білого або коричневого кольору. Тип поверхні – Rib, фактура – «штукатурка». Але стандартна комплектація – це відправна точка для вашої фантазії. Ми пропонуємо 200 кольорів фарби по RAL, окрему палітру відтінків «під дерево» та інші дизайнерські рішення.

Наші можливості:

  • Використання панелей типу «Cassette», які імітують зовнішній вигляд та фактуру натуральної деревини. Якщо обрати темно-коричневий колір, готовий продукт нагадує апетитну плитку шоколаду.
  • Вікна різної форми та варіантів розташування. Ми використовуємо тоновані, матові або прозорі склопакети. Пропонуємо вікна круглої, квадратної, прямокутної форми. Ці аксесуари виконують декоративну функцію та є джерелом світла для приміщення.
  • Бічні двері або хвіртка, яка повторює колір, малюнок та фактуру полотна. Рітерна пропонує клієнтам завершені архітектурні рішення.
  • Нанесення індивідуального малюнку на полотно. Ми пропонуємо аплікації з нержавіючої сталі, яка дозволяють урізноманітнити дизайн готового продукту.
  • Ретро-накладки та фальш панелі для створення гаражних воріт з індивідуальним оформленням. Готовий продукт може відбивати настрій минулих епох або демонструвати приналежність до екостилю.

Завітайте до нашого шоу-руму по вул. Паїсія Кайсарова, 7 та запитайте, де купити гаражні ворота в Україні з доставкою у ваш населений пункт. Ми відкриті до пропозицій. Телефонуйте за номером: +38 (067) 469-56-11.

Поделитесь этим материалом с друзьями!