Полезная статья

24 янв

10 вагомих аргументів на користь секційних воріт Ryterna.

10 аргументів на користь Ryterna

Чи замислювались ви, чому люди надають перевагу брендовій продукції, хоч вона і коштує дорожче за мас-маркет? За кожним таким виробом стоїть кропітка праця, цінний досвід та ім’я виконавця. Компанія Рітерна виготовляє гаражні, в’їзні та промислові ворота в Україні з 2000 року. За 19 років литовський бренд розробив великий каталог цікавих пропозицій в наявності та створив власну концепцію роботи. Якісні комплектуючі та фурнітура в секційних воротах Ryterna – це головна перевага, за яку нашу продукцію вважають надійною та витривалою.

Побутові моделі призначені для 25 000 циклів роботи перед першим технічним оглядом. Потенціал роботи промислових моделей в 4 рази довший. Вони здатні витримати до 100 000 циклів.

10 питань – 1 відповідь

Ryterna гарантує якість, якою ви можете пишатись. Замість продуктів невідомого походження обирайте секційні ворота від виробника!

10 аргументів на користь Рітерна:

  • Сендвіч-панелі власного виробництва для заповнення полотна. Ryterna використовує тришаровий матеріал товщиною 40 мм. Він гарантує герметичність та теплозахист приміщення. Додатково є ущільнювачі по периметру, щоб у гараж, ангар чи на склад не проникало холодне повітря.
  • Якісні комплектуючі та фурнітура в секційних воротах Ryterna. Кожна деталь готова до заявлених умов експлуатації. Є стандартна фурнітура чи «антикорозійний пакет». Можна перефарбувати комплектуючі в тон полотна. Литовський виробник гарантує якість та витривалість кожної деталі.
  • Секційні ворота та приводи автоматики працюють в тандемі. Забудьте про необхідність виходити з салону автомобіля, щоб вручну штовхати полотно наверх. Натисніть кнопку на пульті управління – і ворота дозволять вашому транспортному засобу проїхати в гараж та «відпочити».
  • 100% захист від утворення містків холоду між панелями воріт. Полотно є цілісним та теплоефективним. Воно не пропускає вологу, мороз та вітер. Між фірмовими панелями Рітерна немає щілин, які б поставили під загрозу комфорт та тепло у вашому приватному чи колективному гаражі.
  • Додаткові аксесуари для розширення функціоналу воріт. Для облаштування цеху ми пропонуємо додаткові бокові двері. Власникам гаражної майстерні подобається можливість заходити всередину через хвіртку. Для доступу вашого хатнього улюбленця ми пропонуємо спеціальний лаз.
  • Гарантований захист від падіння полотна, защемлення пальців. Наші продукти відповідають європейським нормам безпеки на 100%. Вони не можуть бути причиною надзвичайної ситуації та не ставлять під загрозу здоров’я того, хто ними користується, незалежно від зовнішніх обставин.
  • Надійні системи балансування – торсійні чи пружини розтягування. Обирайте між моделями R40 та TL. Якісні комплектуючі та фурнітура в секційних воротах Ryterna гарантує безпечне використання кожного продукту. Тим, хто за експерименти, ми пропонуємо модель SSD.
  • Гарантія на продукт, монтажні роботи та запасні деталі. Говорити про якість та надійність секційних воріт Рітерна ми можемо годинами. Але краще про це скаже заводська гарантія. Використовуйте наші продукти та не бійтесь передчасних збоєв або позаштатних ситуацій.
  • Є можливість відремонтувати ворота та замінити зношені деталі. Ніщо не вічне, а ворота – тим більше. Вони змушені терпіти удари, впливи агресивної хімії, вологу та інші несприятливі умови. Якщо якась деталь зламалась та загрожує роботі воріт, ми швидко її замінимо.
  • Є сервісне обслуговування за договором чи гарантією. З Рітерна ви завжди можете розраховувати на технічну допомогу. Ми пропонуємо оформити договір на сервісне обслуговування, щоб відреагувати при перших підозрах в несправності секційних воріт.

Рітерна бере на себе все: виробництво, доставку, монтаж, гарантію та ремонт. Довіртесь нам – і ви не пошкодуєте!

Додаткові аксесуари

Якісні комплектуючі та фурнітура в секційних воротах Ryterna – це компоненти, які обов’язкового входять в базовий комплект доставки. Якщо ви хочете щось змінити, то не соромтесь, а звертайтесь до наших менеджерів.

Додаткові аксесуари:

  • сигнальна лампа – оповістить про рух ворітного полотна;
  • безпровідні фотоелементи – відреагують на перешкоду;
  • «антикорозійна фурнітура» – для підвищеної вологості;
  • віконця – забезпечать приміщення сонячним світлом;
  • світлопанелі – допоможуть перетворити ворота у вітрину.

Не чекайте іншої можливості забути про стандарти! Змініть підхід до облаштування побутового чи промислового гаража вже зараз!

Наш офіс

Для знайомства с готовими воротами, фірмовими панелями та додатковими аксесуарами від Рітерна, приходьте за адресою: вул. Паїсія Кайсарова, 7. Наші менеджери проведуть для вас екскурсію та розрахують кінцеву вартість продукту.

Поделитесь этим материалом с друзьями!